Bortbytingen - med Malmö Akademiska kör

När Malmö Akademiska Kör tar sig an Selma Lagerlöfs "Bortbytingen" förvandlar de denna tidlösa berättelse till en musikalisk resa som utforskar både kollektivets kraft och individuella rösters unikhet. Denna tolkning väver samman körmedlemmarnas olika styrkor och skapar en föreställning som är lika fascinerande som den är rörande.

Som en grupp, en enhet där röster smälter samman till en harmonisk helhet, återspeglar Malmö Akademiska Kör Lagerlöfs berättelse på ett unikt sätt. Genom att kombinera de individuella rösternas nyanser och styrkor skapar kören en klanglig mångfald som speglar berättelsens rika och komplexa väv. De smälter samman till en enda röst, precis som karaktärerna i "Bortbytingen" blir en del av det större sammanhanget.
I Hillevi Björnssons tolkning av "Bortbytingen" ser vi både den kraft som uppstår när många individer förenas i harmoni och hur varje individuell röst har en viktig plats i den större berättelsen.
Precis som i Lagerlöfs berättelse om de mystiska bytingarna blir kören en sammanflätning av det gemensamma och det unika – en föreställning som är lika omtumlande som den är vacker.

Genre: Konsert

Målgrupp:

Längd: 45 min

Medverkande: Malmö akademiska kör 


Fritt efter Selma Lagerlöfs bok om Bortbytingen

Hillevi Björnsson, regi
Daniel Hansson, dirigent

2024-04-28 kl 15:00, biljettpris 60 kr Till bokning