2022-10-07 kl 19:00 Mademoiselle Oiseau

En nyskriven familjeteater fritt efter den fantastiskt illustrerade bokserien om "Mademoiselle Oiseau". I denna första iscensättning hyllas fantasins kraft, späckad med livemusik, närvaro och mim. En föreställning om att bryta ensamhet, bygga relationer över åldersgränser och att finna styrkan i den man är.

MADEMOISELLE OISEAU. är en excentrisk, humörstinn och lekfull äldre fröken, som lever i självvald ensamhet i sin takvåning i Paris. I en lägenhet där det omöjliga blir möjligt på något mystiskt sätt. Där 44 stycken katter delar husrum med ett antal öppna fågelburar- där fåglarna kommer och går som de vill. 
Artisten Helena (Sandy Mouche, PG Roxette, Arash) har komponerat musiken baserat på bokserien med samma namn. När författaren ställde frågan om ett samarbete för några år sedan med påståendet: -"Du är ju Mademoiselle Oiseau!" kom musiken som ett rinnande vatten och drömmarna om en föreställning växte fram. Föreställningen har utvecklats i samarbete med barn i enlighet med FN´s barnkonvention. OBS. Biljettpris: 100 kr för barn, 200 kr för vuxna

Genre: Teaterföreställning

Målgrupp: Från 6 år

Längd: 45 min

Helena Josefsson
Olivia Longo
Anna Karin Sersam

SVEN S HOLM- regissör
LABORATOIRE PRADALS- scenografisk konsult
ANNETTE LINDQVIST- konsultation kostym
LARS BERGGREN- grafisk produktion
ANDREA DE LA BARRE DE NANTEUIL-författare,
manuskriptkonsult
LOVISA BURFITT- illustratör, scenografisk konsult

2022-10-07 kl 19:00, biljettpris 200 kr Till bokning

2022-10-08 kl 16:00, biljettpris 200 kr Till bokning