föreställningsinfo

2021-08-19 kl 10:00 ABC

Välkomna till en fantasifull resa genom bokstävernas land i en föreställning som hyllar nyfikenheten och lusten till upptäckandet.

Här träffar vi två kompisar som gestaltar olika bokstäver med rörelser och ljud. Karaktärerna prövar och övar och är inte rädda för att göra bort sig. ABC riktar sig till alla som precis börjat utforska läsandets och skrivandets oändliga möjligheter. Så följ med oss på detta äventyr, fyllt av dans, musik och överraskningar. Lekfull rekvisita och scenografi gör upplevelsen både magisk och lärorik.

Genre: Dansföreställning

Målgrupp: 5-9 år

Rumiko Otsuka och Daniel Staley

Koreografi: Miguel Azcue & Johanna Jonasson
Medskapare: Daniel Staley
Musik: Johannes Burström
Ljus: Thomas Dotzler
Scenografi och kostym: Malin Kihlberg

2021-08-19 kl 10:00, biljettpris 35 kr Till bokning

2021-11-24 kl 14:00, biljettpris 35 kr Till bokning

2021-12-24 kl 10:00, biljettpris 50 kr Till bokning

Var syns nu Eventuellt inbäddat filmklipp om sådan webadress ligger inlagd i database

n?

Föreställningsinfon avslutas med rader för ALLA evenemangsdatum, tider, biljettpris och info om bokningsläget (”fåtal platser kvar”, fullbokat”,”inställt”, ”ej bokningsbar”) Det är info som finns i databasen.

Varje sådan rad av evenemangstider avslutas med en knapp ”Boka” som leder vidare till steg 1 i bokning av biljetter. – kunden får välja att logga in, skapa nytt konto eller boka det här valda evenemanget direkt och då bara uppge antal bokade, den bokandes namn, epost och telefonummer.