föreställningsinfo

2021-08-11 kl 10:30 stop op, hop

En ordlös föreställning om tyngdkraften för 0-4-åringar. Stop op, hop är en sinnlig och fantasifull föreställning för de mycket unga, som utforskar gravitation, rörlighet och rörelse.

I ett universum av ballonger och bollar, klumpiga clownlika karaktärer och fantasifulla dräkter, utforskar dansarna hur saker kan rulla och tumla, stiga och falla, och hur gravitationen sätter allt i rörelse. I ett ljust och lekfullt universum möter vi en finurlig dansare och en konstig varelse med en stor rund mage. Tillsammans utforskar de ett cirkusinspirerat universum fyllt med magi. En värld som inbjuder till förundran och utforskande av upp, ned och tyngdkraftens makt. Här möter barnen bebisens tunga kropp, dansarens lätta rörelser och allt som gravitationen kan sätta i rörelse. Bollar rullar längs golvet, studsar upp på väggarna och faller ner igen innan allt blir helt stilla… för ett ögonblick. Låt leken börja; Stopp! Hopp!

Genre: Dansföreställning

Målgrupp: Upp till 4 år

Koreografi: Tali Rázga & ensemblen

Musik: Rumpistol/Jens Berents Christiansen

Scenografi: Gøje Rostrup

Produktionsledare: Jacob Weitze Mylund

Dramaturgisk konsult: Karina Dichov Lund

Kostym: Michael Nøhr

Illustrationer: Marie Priem

2021-08-11 kl 10:30, biljettpris 35 kr Till bokning

Var syns nu Eventuellt inbäddat filmklipp om sådan webadress ligger inlagd i database

n?

Föreställningsinfon avslutas med rader för ALLA evenemangsdatum, tider, biljettpris och info om bokningsläget (”fåtal platser kvar”, fullbokat”,”inställt”, ”ej bokningsbar”) Det är info som finns i databasen.

Varje sådan rad av evenemangstider avslutas med en knapp ”Boka” som leder vidare till steg 1 i bokning av biljetter. – kunden får välja att logga in, skapa nytt konto eller boka det här valda evenemanget direkt och då bara uppge antal bokade, den bokandes namn, epost och telefonummer.